Umiddelbart efter at HYMER Starline 655 var ankommet til Neergårds Camping i begyndelsen af juli, måtte vi selvfølgelig besigtige den og se, hvad det var vi havde givet os i kast med og skulle tilbringe en større del af vores tid i og med.

Dette billed, hvor Marianne kigger ind i køretøjet første gang, er det første i en serie, hvoraf efterfølgende er udvalgt for at gi' et indtryk af hvordan et køretøj på 3500 kg og 6,55 x 2,26 m kan indrettes:


o

Skinnende i flot sommervejr

o

o o

o o

Kig ind i hvor vi bl.a. skal soignere os dagligt, når vi ikke har campingpladsfaciliteter tilrådighed - der er også en bruseniche!

o o

o o

o o

Autocamperen, som er bygget op over en Mercedes Sprinter 316 2,8 CDI Autm., er udstyret med 150 liter køle-/frostskab, 3 pl. gaskomfur forsynet fra 2 stk 11 kg gasflasker, som ligeledes gir forsyning til en kombineret varme-/varmtvandsovn samt til køleskabet(230/12V/Gas). Vognen er forsynet med 100 l friskvandbeholder og tilsvarende spildevandstank. Udover køretøjsbatteriet er der til camperafdelingen 2 parrallelkoblede 88 Ah batterier, som kan oplades enten via 230V-nettilslutning eller fra køretøjets lysgenerator hhv. ekstraudstyret solcelleanlæg. I førerummet er der klimaanlæg samt separat gasfyr og der er monteret et ekstra dieselfyr til boafdelingen. Alt teknisk udstyr overvåges og styres af en centralenhed, hvor indbrudssikring og gasalarm ligeledes er tilsluttet. Køretøjet er yderligere forsynet med satelit-overvågning tilmeldt en alarmcentral samt et navigations-/kommunikationssystem; udvendigt er der ekstramonteret en 4,5 m markise samt cykelstativ.
Der er senere eftermonteret bagstige, tagreling og stor tagboks, hvorved vi har fået noget mere stuveplads bl.a. til telt, soveposer og liggeunderlag mm., når vi får besøg af feriegæster hjemme.